Over studio chardee

Met veel aandacht voor detail, comfort en de juiste klik.

L

1. Een lekkere kletskous, wie ben jij?

Hi! Mijn naam is Chardee en ik woon in Maasdijk, dit ligt in het Westland. Ondanks mijn drukke leven kan ik op zaterdag heerlijk een avondje op de bank zitten met netflix en een bak popcorn. Ik ben zielsgelukkig met mijn gezinnetje. Nee ik heb geen kinderen, maar een geweldige vriend en de allerliefste Franse bulldog Hunter!

L

2. Meerdere jaren ervaring..

Tijdens en na mijn opleiding op het Hout- en meubileringscollege heb ik een aantal jaren gewerkt voor een werkgever binnen de interieur- en architectbranche. Tevens ben ik in mijn examenjaar voor mijzelf begonnen, op afraden van al mijn docenten toen die tijd. Want wie gaat nou zijn examens in en start een eigen bedrijf op. Nou ik! Dit is de beste keuze ooit geweest. Hard werken, maar vooral heel veel genieten van alle leermomenten. Dit heeft mij uiteindelijk gebracht waar ik nu sta.

L

3. Studio Chardee

Ik begon voor mijzelf, maar waar begin je dan of beter gezegd wie ben je en waar sta je voor? Dit was voor mij makkelijk. Tijdens mijn werkervaring leerde ik ook hoe ik vooral niet wilde werken. Ik wilde helpen waar nodig. Geen standaardpakketten maar een ontwerp speciaal voor jou op maat gemaakt. Ik help alleen waar nodig, geen onnodige diensten en geen overbodige kosten. Ik ben er tijdens het proces als rechterhand. Niet alleen tijdens het ontwerp maar ook ervoor, tijdens of erna.

L

4. Waar sta ik voor

Ik ben dus voor iedereen benaderbaar. Voor zowel grote als kleine opdrachten kun je bij Studio Chardee terecht. Ik vind het belangrijk om te kijken naar de trends en de updates binnen de interieurbranche maar laat mijn ontwerpen hier niet door leiden. Ik vind dat een interieur praktisch en leefbaar moet zijn en niet alleen maar mooi. Ook is ieder persoon uniek en daarom is ieder interieur dat ook. Het moet een vertaling zijn van jezelf, wie ben jij nou echt.
L

5. Kennis up to date

Wel vind ik het erg belangrijk om mijn kennis up te date te houden. Ik bezoek daarom ook regelmatig beurzen. Het gaat hierbij niet alleen om de trends, het gaat ook om vooruitstrevend zijn en vernieuwen. Trends zijn leuk maar het is niet voor niks een trend. Ik sta altijd open voor nieuwe ontwikkelingen binnen Studio Chardee daarom volg ik regelmatig doelgerichte cursussen.